Profil siden

Malermesteren Maria Strøm er hovedet bag dette malerfirma i Odense. Maria Strøm er en 36-årig uddannet maler, som har været i branchen siden 1999. Malermester Maria Strøm har hovedsæde i Agedrup, i udkanten af Odense, men kører gerne ud for at møde dig, hvis du bor uden for byen.

 

Vi kan lidt af det hele

Der er ikke det som Maria Strøm ikke har været ude for, og derfor har hun erfaring inden for det meste, hvad end det drejer sig om indfarvet spartel, tapetsering eller noget tredje. Samtidig er hendes sans for service helt i top, og hun respekterer og accepterer alle sine kunder. Hendes kundekreds omfatter virksomheder, boligselskaber samt private husstande – og for Maria Strøm er der ingen opgaver, der er ens. Derfor er det også vigtigt for hende, at hun møder alle sine kunder med en nytænkende, inspirerende og åben tankegang.

Selvom det er en mindre virksomhed, kommer det kun kunderne til gode. Eksempelvis gennem de fornuftige priser, den ensartet kvalitet og igennem den gode dialog, mellem vores virksomhed og dig, som der vil være fra start til slut med Maria Strøm selv.

 

Vores værdier

For Maria Strøm har det alle år været centralt, at hun er pligtopfyldende over for sine kunder. Arbejdet er kun tilfredsstillende, hvis kunderne er glade for det arbejde, der er blevet lavet. Hun sætter selv store krav til udførelsen af arbejdet – og sætter især en stor ære i at opfylde alle hendes kunders behov.
Selvom Malermester Maria Strøm er en lille virksomhed, er der ingen tvivl om, at resultatet bliver noget, du vil elske at vise frem. Maria Strøm har, med sin faglige stolthed, altid sigtet efter at levere den bedst mulige kvalitet.

Der er altså mange gode grunde til, at det er Malermester Maria Strøm som du skal kontakte næste gang du har brug for hjælp med at male. Det er nemlig Maria Strøms fornemmeste opgave at få tilfredse og glade kunder – hvor hun aldrig går på kompromis med kvalitet og service.

Har du spørgsmål til Maria Strøm eller til virksomheden, er du mere end velkommen til at kontakte os – også hvis du er i tvivl, så står vi klar med rådgivning til dig og dine behov.

Bliv kontaktet og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit projekt