Indfarvet spartel

Indfarvet spartel, også tidligere kendt som Kabe spartel, er rigtig god, hvis du søger et mere råt og rustikt look til dine vægge. Denne type spartel kan nemlig give dine vægge mere struktur, hvor der også er små farveforskelle til at give væggen et helt særligt udtryk.

Mulighederne er mange med indfarvet spartel, og hvis du gerne vil gøre dine vægge spændende og anderledes at kigge på, kan du med fordel vælge indfarvet spartel til væggene derhjemme. Uanset om du er interesseret i rustikke vægge, et moderne ufærdigt look eller silkebløde vægge, kan vores maler i Odense hjælpe dig med at give dine vægge det udtryk, du søger.

 

Hvad er indfarvet spartel?

Indfarvet spartel minder om traditionel spartel, der som bekendt anvendes til at udfylde huller eller udjævne samlinger på væggen for at gøre denne pæn og jævn. Når du spartler, kan du vælge at gøre overfladen helt glat med spartelmassen eller spartle i tilfældige mønstre, så der skabes struktur på overfladen.

Her er indfarvet spartel udviklet specielt til at skabe visuelle udtryk på væggen, hvor du helt selv bestemmer hvilke mønstre, der skal dannes. Fordi spartlen er indfarvet, kan den skabe flotte og levende udtryk både i forhold til nuancer og strukturer på væggene.

Derfor kan du også bruge indfarvet spartel til at give dine vægge et unikt look. Idet hvert penselstrøg sætter sit eget præg på væggen, kan der skabes et udtryk, der er helt særligt for dine vægge. Så hvis du gerne vil lade din personlige stil skinne igennem, kan du prøve med denne type spartel.

 

Giv væggene mere liv med indfarvet spartel

Det tidligere Kabe spartel har skiftet navn til Detale CPH og tilbyder flere forskellige farver inden for indfarvet spartel. Fælles for alle farverne er, at du får mulighed for at give dine vægge mere liv. Indfarvet spartel giver nemlig smukke nuancer og strukturer på dine vægge, der tilføjer rummet mere dybde og masser af karakter.

Hvis du er træt af dine hvide vægge, kan du trygt lade Malermester Maria Strøm give dine vægge nyt liv med indfarvet spartel, der giver dine vægge mere farvespil. Du får nogle andre muligheder end ved mere traditionel maling. Så drømmer du om at give væggene derhjemme nyt liv, kan du med fordel vælge indfarvet spartel til at friske tilværelsen op med. Dine vægge får et helt nyt udtryk, idet du på den måde blander råt med blødt for at skabe et unikt look.

 

Få et uforpligtende tilbud på indfarvet spartel

Indfarvet spartel er en nem måde at give dit hjem et personligt løft og et helt særligt udtryk på. Er du blevet interesseret i at få malet dine vægge med indfarvet spartel? Så kan Malermester Maria Strøm hjælpe dig med det. Kontakt os på enten 22 452 123 eller på malerenmaria@gmail.com, og hør mere om dine muligheder. Vi lytter til dine ønsker og giver kompetent sparring i, hvordan vi på bedste vis opnår det resultat, du drømmer om.

Lad os sammen sætte farve på tilværelsen!

Få en flot væg med indfarvet spartel

Bliv kontaktet og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit projekt