Kompetencer

Leder du efter en maler i Odense? Som færdiguddannet maler med mange år i branchen har Malermester Maria Strøm kompetencer inden for lidt af hvert. Det har altid været et fokus at kunne tilbyde vores kunder så meget som muligt, og derfor er Malermester Maria Strøm altid up to date når det gælder materialer, teknikker og love inden for malerfaget. Så hvis du skal have udført malerarbejde i Odense kan du med fordel kontakte Malermester Maria Strøm.

 

Renovering og nybyggeri

Står du med et ældre hus, og skal vælge mellem at rive det ned eller at renovere det? Hos os foreslår vi en renovering! Ældre huse kan have en helt speciel ånd over sig, og vi mener derfor, at det skal overvejes grundigt. Hos Malermester Maria Strøm står vi klar til at hjælpe dig med en renovering af dit ældre hus, og kommer gerne med gode råd til, hvordan dit hus kan blive genskabt på ny.

Står du derimod med ny grund, nyt hus og ingen maler? Så er vi også på pletten. Hos Malermester Maria Strøm er vi også helt vilde med, at være kreative når det gælder nye byggerier.
Når man bygger nyt hus er det vigtigt at få malet væggene ordentligt, så du får et resultat, som vil holde sig pænt mange år frem. Det er også vigtigt at få den rette rådgivning om farvevalg. Det er vigtigt at vælge noget som man med garanti ikke bliver træt af så snart vi er ude af huset. Med vores rådgivning kommer vi sammen frem til, hvilke skønne farver vi skal male huset i.

 

Klargøring og beklædning af vægge

For at få de flotte vægge som man altid har drømt om, er det vigtigt, at der er et jævnt og forberedt fundament. Inden vi går i gang med at male dine vægge i de flotteste farver, er det altså vigtigt at få væggene spartlet så de er klar til den sidste finish.
Vi kan hos Malermester Maria Strøm være behjælpelige med, at fikse store revner og små huller i dine vægge, uden du skal løfte en finger. Når der skal spartles kan det godt betale sig at få en professionel til at hjælpe. Det kan være et hårdt arbejde, som er meget tidskrævende – men vi står selvfølgelig klar med alle værktøjer, og vil gerne tage ansvaret for, at du får vægge så gode som nye.

Hos Malermester Maria Strøm kan vi også hjælpe dig med beklædning af din væg. Her er det muligt at vælge mellem forskellige materialer, såsom glasvæv, filt, tapet, savsmuldstapet eller skumtapet – hvorefter vi kan udvælge den helt rigtige farve til dit rum. Denne form for vægbeklædning udfører vi overalt indendørs – også i kælderrum, badeværelser og vaskerum.

 

Moderne teknikker

Er du modig og moderne, er Malermester Maria Strøm også udlært i nye metoder inden for malerbranchen, som helt sikkert vil blive populært i din husstand. Et eksempel er stiltapet – som man godt kan sige er blevet det nye sort. Det er farverigt, modigt og skønt at se på! Her kan der vælges flere farver og mønstre end du kan forestille dig. Så hvad enten det blot er en enkelt væg eller et helt rum som du vil have tapetseret, er en ting sikkert – det vil blive unikt, super flot og lige dig.

Hvis du er til det mere rå look, kan vi foreslå dig indfarvet spartel, der også er kendt som kabe spartel. Kabe spartel er en spartelmasse-maling, som giver nogle smukke og levende nuancer til overfladen. Dette er helt sikkert også en løsning til dig, som går efter et mere klassisk look til din stue, soveværelset eller andet.

Står du og mangler hjælp til noget, som ikke er nævnt ovenfor – så tøv ikke med at spørge. Du er velkommen til at kontakte Malermester Maria Strøm med de udfordringer du end må stå med – både indendørs og udendørs.

Bliv kontaktet og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit projekt