Malerarbejde for erhverv

Overvejer du at genopfriske din virksomheds indvendige eller udvendige facade, således det harmonerer med virksomhedens standard? Så lad Malermester Maria Strøm være din maler i Odense. Vi har mange års erfaring med service og rådgivning til erhverv, så der derved skabes det udtryk der ønskes fra virksomhedens side af.

 

Kombination af faglighed og kreativitet

Hos os er ingen opgave for vanskelig – så er det skolens undervisningslokaler, der skal ændres så de skaber glæde og lyst til læring, eller om det er mødelokalets formelle udtryk, der skal piftes op? Så tag os i hånden, og fortæl os om jeres vision og idé til at genskabe de lokaler I begår jer i, i jeres hverdag. Vores rådgivning er naturligvis uforpligtende, og vi kombinerer gerne vores faglige kompetencer med jeres kreative sind, så resultatet med garanti tilfredsstiller alle.
Inden for erhverv kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Malerarbejde ved facaderenovering
  • Ændring af mødelokaler
  • Skønne og motiverende kontoromgivelser
  • Indbydende butiks/virksomhedsfacade
  • Fantasifulde motiver og kreationer til eksempelvis børneinstitutioner

Udover virksomhedens udvendige facade og fremtoning kan indeklimaet have stor indflydelse på eksempelvis medarbejdernes trivsel samt effektivitet. Et veludført malerjob kan her være en god løsning, så man ender med en indbydende tilværelse.
Malermester Maria Strøm mener, at det udover vores faglige kompetencer også er vigtigt at kunne rådgive og vejlede dig om de forskellige muligheder og begrænsninger, der muligvis kan være eller vil opstå, og derved træffe en beslutning, som er bedst for virksomheden.

 

Vi holder, hvad vi lover

Som leder i en virksomhed kan det virke foruroligende, at der skal gå håndværkere rundt blandt medarbejderne. Kast bare den frygt ud af vinduet – for hos Malermester Maria Strøm håndterer vi altid situationen professionelt, og vil til hver en tid tage hensyn til, at virksomheden skal fortsætte den daglige gang. For os handler det hele om at undgå gener for jeres kunder og medarbejdere.

Hos Malermester Maria Strøm går vi meget op i, at vi overholder den tidsplan, der er blevet aftalt med virksomheden. Når vi giver et tilbud på malerarbejdet, vil du som kunde altid få oplyst den forventet leveringstid, da vi finder det vigtigt at oplyse, hvor lang tid opgaven forventes at tage. Når det er sagt forsikrer vi jer, at vi bruge den tid det tager for at sikre det bedste resultat.

Er du interesseret i at give din virksomhed en opløftende forandring – eller bare vedligeholde den? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer selvfølgelig alle eventuelle spørgsmål du end må have til virksomheden, vores arbejde eller noget helt tredje. Giv os et kald på tlf. 22452123 eller send en mail på malerenmaria@gmail.com.

Bliv kontaktet og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit projekt