Malerarbejde for private

Har du længe haft lyst til at genskabe dit hjem med nye farver? Så står Malermester Maria Strøm klar med alverdens pensler og farver, der med garanti kan friske din tilværelse op.

 

Respekt af det private

Når vi kommer ind i private hjem, er vi bevidste om, at det er en tillidssag at give plads til fremmede – men tvivl dog ikke på, at vi vil behandle både dig og dit hjem med respekt. Vi afleverer dit hjem i den fineste stand, og er ikke tilfredse før du er glad for resultatet.

Vores professionelle malere i Odense løser alle former for malerarbejde i Odense – både indendørs og udendørs. Vi har stor erfaring inden for tapetsering, kabe spartel og malerarbejde i private hjem, og har endnu ikke mødt en opgave, der er for krævende. Vi står selvfølgelig til rådighed og rådgiver gerne gennem hele processen ved eksempelvis at hjælpe dig med hvilke farver og materialer, som giver et flot resultat, og udtrykker det du ønsker i din bolig. Vi forsøger at holde os opdateret på nye teknikker med det formål, at resultatet altid bliver af højeste kvalitet.
Som eksperter inden for faget kan vi tilbyde dig en bred palet af muligheder:

    • Nyskabelse af stue, køkken mm. – malerarbejde til hele boligen.
    • Professionel opsætning af tapet.
    • Malerarbejde i forbindelse med ind- og udflytning.
    • Maling af facader og gavle.

 

Farver, farver og atter farver

Igennem uddannelsen som malermester har vi fået tildelt viden om farver og farvesammensætning, og vi ved altså lige hvordan lys og farver spiller sammen. Derfor er vi hos Malermester Maria Strøm med på sidelinjen som eksperter, når du vælger at bringe nye farver ind i dit liv.

Det er vores erfaring, at 8 ud af 10 kunder ændrer mening og vælger en anden løsning end den oprindelige efter dialog med vores dygtige malere – en løsning som altid ender med et flot resultat, som både kunder og vi kan være stolte af. Det er vores holdning, at et professionelt, flot udført arbejde er en investering, som bestemt kan ses i boligens værdi.

 

Hvad ønsker du?

Inden vores første møde med dig, ønsker vi at høre, hvad du går og drømmer om. Har du gjort dig nogle tanker om din nye farverige stue? Eller dit nye tapetseret soveværelse? Alt hvad der falder dig ind, er vi interesseret i at høre om.

Vi hos Malermester Maria Strøm lægger stor vægt på, at du ender ud med et resultat, du med stolthed viser frem. Vi lytter glædeligt til dine ønsker, og forsøger at virkeliggøre det. Hvis du har specifikke idéer, er du velkommen til at sende billeder fra ugeblade og boligmagasiner, så vi er enige om den retning vi går imod – sammen.

Har du spørgsmål, store som små, er du altid velkommen til at spørge. Både før vi starter samarbejdet, under processen og efterfølgende skal du aldrig tøve med at spørge. Giv os et kald på tlf. 22452123 eller send os en mail på malerenmaria@gmail.com.

Bliv kontaktet og hør mere om hvad vi kan tilbyde til dit projekt